Международен конкурс за социално предприемачество Chivas Venture

За четвърта поредна година български стартиращи компании със социално отговорни бизнеси могат да кандидатстват в международния конкурс Chivas Venture, организиран от уиски бранда Chivas Regal.

Организатор: Chivas Regal

 Условията за участие: Кандидатите да имат навършени 25 години и да владеят на достатъчно добро ниво английски език, както и да имат регистрирана в България компания

В четвъртото издание на Chivas Venture ще се включат общо 29 държави, като всяка от тях на локално ниво ще излъчи най-добрия социален бизнес проект, който да продължи напред към следващите етапи на състезанието.На локалния финал на Chivas Venture жури ще определи българския финалист. Екипът на избраната стартираща компания ще участва и в международната акселераторска програма заедно с останалите 28 финалисти от цял свят.

Малко преди финала на Chivas Venture ще се проведе и официално онлайн гласуване, на базата на което 200 хил. долара от общия награден фонд ще бъдат разпредели между всички финалисти. Колкото повече гласове събере даден проект, толкова по-голям дял от финансирането ще получи. На големия финал на състезанието през юли 2017 г. международното жури ще определи между кои финалисти ще се разпределят останалите 800 хил. долара.

 За да кандидатствате, попълнете заявката на сайта chivas.com

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 30.10.2017г

 Източник: capital.bg