Обучение „Разрешаване на конфликти“ във Варна, 11 ноември 2017 г.

Разберете как можете да преодолеете даден конфликт в различни ситуации – в училище, в университет, на работното място или сред обществото

място на провеждане Място: залата на младежкия център, която се намира в народно читалище „Отец Паисий“ (ул. „Братя Бъкстон“ 12А), Варна

период на провеждане  11 ноември 2017 г. от 11:00 ч.

Организатор: МИКЦ Варна

Ако искате да се научите как да се ориентирате по-бързо в конфликтни ситуации и как да излизате от тях, така че и двете страни да са еднакво удовлетворени, Младежки информационно-консултантски център – Варна“ (МИКЦ Варна) ви предлага да се включите в обучени на темата „Разрешаване на конфликти“. Обучението ще се проведе на 11 ноември 2017 г. от 11 ч. в залата на младежкия център, която се намира в народно читалище „Отец Паисий“ (ул. „Братя Бъкстон“ 12А). Събитието е с вход свободен за всички желаещи, но се изисква предварителна регистрация на www.mikcvarna.com.

В рамките на няколко часа екипът на МИКЦ Варна, чрез интерактивни методи, различни ролеви игри и работа в малки групи ще се опита да подобри вашите умения за разрешаване на конфликти. Ще обърнем внимание как можете да преодолеете даден конфликт в различни ситуации – в училище, в университет, на работното място или сред обществото. Ще бъде засегната и темата за вземане на решения. Други акценти в тренинга ще бъдат – комуникация по време на спор, различните видове конфликти, стратегии в различни конфликтни ситуации, посредничество при разрешаване на конфликти и др.

  Тренингът ще се води от специалист обучител от младежкия център. След края на събитието всеки ще получи сертификат за участие. Събитието е подходящо за всички младежи на възраст между 15 и 29 г. При желания по темата „Разрешаване на конфликти“ всеки може да заяви след края на обучението и индивидуална консултация с психолога, който работи към МИКЦ Варна.

Събитието е в подкрепа на титлата „Варна – Европейска младежка столица 2017“. Реализира се по проект „Младежки информационно-консултантски център – Варна“, по „Национална програма за младежта“ към „Министерство на младежта и спорта“.

  За да участвате, попълнете регистрационната форма

 Източник