Стаж в споделено работно пространство Limacon, Пловдив

Чувал ли си за co-working spaces или така наречените споделено работно място?

В последните години дори в България много нашумяха. Само в София те са над 5 и започват да придобуват популярност и извън столицата. Към момента има такива има и във Варна, Пловдив и Бургас.

Като един нов начин на споделяне на работното място и атмосферата се появи и нуждата от хора желаещи да я развиват. Какво е обаче едно такова пространство без свежата кръв и поглед на младия човек, който тръпне в очакване да дава от себе си, за да се развива.

място на провеждане Limacon е едно от онези пространства намиращо се в Пловдив. Себе си определят така:

Limacon е инструмент за сплотяване на общностните ни потенциали, защото вярваме, че мечтите ни често са еднакви – твоята и моята. Мечтите ни притежават изначална чистота да виждат нашето общество развито, щастливо и следващо ясна посока и цели.

Ако и твоите ценности са: свобода, знание и свързаност и имаш желание да се развиваш, докато допринасяш за развитието им то мястото ти може би е при тях.

СВОБОДА – Свобода е да вярваш в собствените си възможности и да мечтаеш без граници. Всеки човек има качества и дарби, полезни за него и общността, в която живее. Затова и ние създадохме среда, в която хората да намират себе си и своята лична свобода. Само тогава те ще случат и позитивната социална трансформация в своята общност.

ЗНАНИЕ – В един бързо променящ се свят широкият кръгозор, жаждата за нови знания и стремежът към самоусъвършенстване, са най-ключовите елементи за изграждането на една успешна и щастлива личност, която да бъде двигател за обществена промяна.

СВЪРЗАНОСТ – Свързаността е най-естествената еволюция на свободния човек. Човек се чувства най-добре, когато споделя своите мисли и идеи и когато намира съмишленици, с които заедно да реализират мечтите си. Отворената свързаност е най-висшата сплав на едно силно общество.

Ако си: ученик или студент и искаш да станеш част от Limacon, защото:

  • обожаваш да се запознаваш с нови хора всеки ден,
  • да организираш събития за малки и големи,
  • да работиш с млади и амбициозни хора, от които можеш да научиш много и
  • да хапваш вкусни и различни кексчета в съчетание с ледено студени фрешчета?

 Пиши им на: WELCOME@LIMACON.BG или им се обади на +359 88 998 9703

 Източник