Академия за нетехнологични иновации

В рамките на академията всяка малка фирма или организация ще има възможност да научат повече за въвеждабнето и прилагането на нетехнологични иновации.

Организатор: Сдружение „Бизнес информационен и консултантски център – Сандански“

 От началото на месец октомври стартира Виртуалната академия за нетехнологични иновации, която има за цел да повиши познанията на представителите на фирми и организации относно различните видове нетехнологични иновации и техните основни предимства. Академията е разработена в рамките на проект „lnnoFosteг“.

Виртуалната Академия съдържа интересни и интерактивни модули за самообучение с различни примери от практиката, полезни съвети, въпроси за самооценка, а също и множество допълнителни ресурси, които да ви помогнат да направите първите крачки към въвеждането на нетехнологични иновации във Вашата фирма. Кратките обучителните модули са групирани в две основни групи – организационни и маркетингови иновации.

 Повече информация може да намерите тук.

 Повече относно регистрацията прочетете тук. След регистрация може да видите подробна информация за темата на всеки отделен модул, а също и подробно ръководство за регистрация и навигация в платформата.

 За контакт:  office@bicc-sandanski.org

 Източник: NGOBG.info