Георги Ангелов: Нека започнем да преследваме мечтите си!

С какво мога да ти бъда полезен? Ще ти дам възможност за личностното ти развитие, участвайки в яки събития с добавената стойност, заедно с хора от цяла България, а защо не и целия свят. Впускайки се в стажантската програма на YOUTHub, мога да ти предам опита си в младежкия сектор и да ти помогна да откриваш интересното и полезно за теб изживяване, за което после ще разказваш на внуците си!

Създавам и популяризирам идеите си в няколко регионални НПО-та, които имат положителен ефект над средата в България от 2010 г насам. С времето за мен стана изключително важно да споделям наученото и да вдъхновявам приятелите си. Ами да, стигнал ли да четеш до тук, ТИ вече си приятел!

Аз се казвам Георги Ангелов, роден съм в Горна Оряховица, а през последните години поживях известно време из Европа и Северна Америка, изкарвайки прехраната си там. Преди година се върнах обратно в родният си град, защото искам да го развиваме отговорно и да го направим по-поносимо място за живот на следващите поколения. Въпреки, че това не е лесна задача, усилията ми носят удовлетворение. Тук са и корените ми, семейството ми, което ми дава сила да не се предам.

В свободното си време следя изкъсо родният неправителствен сектор и истинско впечатление ми правят шепа хора и организации – една от тях е YOUTHub. Място в което лесно и приятно може да научиш за обучения, младежки обмени, стипендии, конкурси и пътувания в които, ако участваш се запознаваш с личности, за които дори не си предполагал, че съществуваш и намираш многобройни нови приятелства. Овен сайт, от самото им начало социалните медии не са им чужди, което ме караше да ги харесам още повече. Така до един ден в края на 2017 г. в който бяха публикували в Instagram, че търсят стажанти за пети път, които да се присъединят към екипа им и да обучат на ценни умения. Нямаше НИТО ЕДНА причина да не започна 2018 г., правейки нещата които обичам, но вече не само в рамките на моя град.

Вярвам, че младите са все по-отворени към новите възможности, които се появяват на хоризонта. Любопитен ли си – ти си потенциален новатор, а това качество е ценно за всеки твой  бъдещ клиент или работодател. За мен ще бъде удоволствие да ти помогна станеш и да започнеш да работиш за постигане на мечтите си и!