Любомира – кратка история за възможности, интереси и предизвикателствата с усмивка

Здравейте на всички! Приятно ми е да се запознаем, аз съм Любомира Дончева (или просто Мира). Уча в УНСС, интересната специалност Медия Икономика и нещо с което се гордея е, че за моите скромни 22 години, посетих 12 щата в САЩ за период от 8 месеца. Но първо ще ви разкажа как стигнах до готиният екип на YOUTHub.

От началото на моето обучение в университета имам интерес към различни възможности за младежи – стажове, обучения, Еразъм+ програми и прочие. Случайно от търсене на поредните възможности за мен, открих сайта и Facebook страницата на YOUTHub и от тогава ги следя постоянно. Допадна ми начина им на представяне на информация за различни възможности – точно такива, от които аз се интересувах. И така няколко месеца аз бях редовен техен посетител на уеб страницата им и, когато имах възможност вземах участие в някое събитие или конкурс. В началото на семестъра ми в университета, преподавателката ми по „Иновации“ ни постави курсов проект – мислех доста, върху какво точно да е моят проект и накрая реших да включа YOUTHub в него, за да мога да запозная по-голяма аудитория (конкретно моята преподавателка и моите колеги) с този интересен сайт. И така 2 месеца усилен труд и воала моята курсова беше готова, представих  я, като една от крайните цели беше изпълнена – моите колеги вече бяха запознати с дейността на YOUTHub. Няколко дни по-късно преподавателката ми изпрати обявата, че екипа на мадежкия портал са открили стажанска програма и аз с удоволствие кандидатствах.  Надявам се да помагам доста на всички вас като читатели и разбира се на страхотният екип на YOUTHub.

С какво друго се занимавам като интереси – в момента, имам голямо желание да се развивам в сферата на Дигиталният маркетинг, посещавам курсове свързано с маркетинга, като се надявам да постигна успехи с това начинание. Относно, в началото на моето представяне, нещото с което се гордея – моите 2 лета в Щатите. Да, предполагам не малка част от вашите приятели са ви го казвали – но си заслужава поне веднъж да се усети цялото приключение, да работиш и пътуваш в САЩ. Относно работата ми, беше си тежка, но главната причина на летата ми там бяха пътешествията. Посетих страхотни национални паркове и градове, запознах се с най-различни интересни хора, и най-вече видях от първа ръка какво означава думата „разнообразие“ от към култури и различия, което си беше предизвикателство. Пътувала съм из Европа също, за което съм благодарна на родителите ми, и първото ми пътуване сама в Европа беше благодарение на Еразъм+. Посетих Италия за 10 дни и това бяха едни от най-пълноценните ми и страхотни дни, които съм имала.

Е това е малка частичка от мен. А твоята ще я напълниш ли с още повече интересни възможности и предизвикателства?