Младежки проект „Генерация Z: думата имат младите“

Търсят се талантливи младежи с умения да пишат и да споделят своите компетентни коментари на теми екология и международна политика.

Организатор:  Клуб Z

От Клуб Z се притесняват, че съществуващите политически, икономически и медийни платформи у нас не дават достатъчно широко поле за развитие на младежите от 20 до 30 години, ограничават ги и ги „моделират“ по своя остарял образ и подобие. Затова те създават платформа, която да даде гласност на младите хора в България

Цели на проекта:

Целта на проекта е младежите да пишат всяка седмица как мислят, анализират, коментират и биха решили проблемите на съвремието ни, превръщайки ги в абсолютно равноправни и равнопоставени служители.

Всеки един от младежите ще има възможността да работи с някой от редакторите на Клуб Z: заедно ще обсъждат темите (често пъти виртуално) и накрая редакторите ще дават окончателния завършек на материалите, като всеки материал се редактира и публикува само след одобрението на автора.

Изисквания към кандидатите:

  • да отговарят на възрастовите граници – от 20 до 30 години;
  • да могат да пишат и да се аргументират умело;
  • да са готови да изпращат материали всяка седмица.

 Повече информация можете да намерите тук.

Проектът остава отворен за всички младежи, които искат от време на време (или дори еднократно) да пишат по всякакви теми и проблеми, независимо от областта на интересите им. С готовност ще им бъде дадена възможност да го направят.

 По проекта не се заплащат хонорари, тъй като единствената му цел е да даде възможност да бъде чута думата на младите хора.

 За да кандидатствате,  можете да напишете съобщение в някоя от страниците на Клуб Z във Facebook –  сайта Clubz.bg или списание „Клуб Z“, или на имейл: mavramova@clubz.bg. Освен написаните от вас текстове, изпратете и кратки биографични данни и ваша снимка.

 Източник: Клуб Z

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници във възможността. За повече информация се обърнете към посочрния работодател.