Обучение „Lead the Ship“ в Оломоуц, Чехия, 6 – 13 февруари 2018 г.

Търсят се трима участници

място на провеждане Място: Оломоуц, на река Морава в Чехия

период на провеждане  Период на провеждане: 6 – 13 февруари 2018 г.

Изпращаща организация: Via Civic

Обучителен курс „Lead the Ship“ ще събере 30 вдъхновени младежки работници и млади хора от 10 страни на програма Еразъм + (България, Чехия, Естония, Унгария, Гърция, Италия, Литва, Малта, Полша, Португалия) в град Оломоуц, на река Морава в Чехия от 6-13 февруари 2018 г., за да споделят опит, добри практики и да научат нови лидерски методи и техники за успешно управление на екипи, за които мотивацията за действие е свързана не толкова с пари, а с ценности, страсти, вярвания и желания за постигане на социална промяна. Целта на курса е да развие организационния капацитет на неправителствените организации от гражданския сектор, за да постигат по-ефективни и устойчиви резултати в социалната сфера.

 За кого е подходящо обучението?

Ако си младежки работник, лидер на организация, доброволец или активен участник в граждански инициативи, мотивиран си да споделяш опит и да учиш от другите, имаш идея за проекти, свързани с активното гражданство, то това обучение е подходящо за теб! Опит в управление на групи от хора се приветства!
Други изисквания към кандидатите:

  • възможност за присъствие на всички сесии;
  • възраст – над 18 години;
  • много добро владеене на английски език (ниво поне В2);
  • готовност за работа в мултикултурен екип.

 Инфо пак

 Няма административна такса за участие. Обучението е по програма Еразъм + и всички разходи се покриват от проекта. Пътните се възстановяват до лимитираната сума, която за България е 275 евро, след края на обучението и представяне на нужните пътни документи. Участниците сами закупуват билетите си.

 За да кандидатствате, изпратете  актуална автобиография и кратко мотивационно писмо на viacivicbg@gmail.com.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 7 януари 2018 г.  Не чакайте последния момент! Първите ще имат предимство!

 Източник: Via Civic

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в обучението. За повече информация се обърнете към посочената изпращаща организация.