ЕДС проект „INTER-Action“ в Никозия, Кипър, юни 2018 г. – март 2019 г.

Мисията на проекта е да организира различни свободни и образователни дейности за младите хора, за да им помогне да намерят различни творчески начини да прекарват времето си.

място на провеждане Място: Никозия, Кипър

период на провеждане  Период на провеждане: 1 юни 2018 г. – 31 март 2019 г.

Изпращаща организация: Аctive Bulgarian Society

Доброволците, участващи в проекта, ще помагат за организирането на дейности, чрез които да стимулират кипърската младежка общност в откриването на своята идентичност и да стане по-активна.

Много младежи в Кипър са безработни и се чувстват непълноценно, защото не смятат, че са продуктивни по някакъв начин. Те нямат същите възможности като другите, тъй като не са изцяло интегрирани в обществото. Много нямат приятели и хобита и в някои случаи дори им липсват различни възможности за прекарване на свободното време или за учене. Целта на проекта е да насърчи включването на този тип хора в обществото и да им помогне да намерят начини да използват своята енергия по творчески начин.

 Профил на участниците: Търси се един доброволец от България.

 Повече информация можете да намерите тук.

Месечно ще бъдат предоставяни 130 евро за храна и 110 евро джобни. Настаняването се поема от организаторите, като сметки за ток и вода се изплащат до 75 евро. Ако стойността им надвиши тази цена, доброволците ще трябва да доплащат със собствени финанси.

  За да кандидатствате, попълнете апликационната форма и изпратете мотивация и CV на absociety.info@gmail.com.

 Източник: Аctive Bulgarian Society

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в доброволческия проект. За повече информация се обърнете към посочената изпращаща организация.