Грантовата програма „Благотворителността през обектива“

Ако си фотограф – любител или професионалист, и те вдъхновяват истории, които разказват как хората си помагат или работят заедно, или обичаш да снимаш тези, които даряват важен ресурс за смислени каузи, конкурсът е точно за теб.

Организатор: Български дарителски форум

Грантовата програма „Благотворителността през обектива“ ще финансира до 3 фотографски проекта на стойност по 2 000 лева. В продължение на 5 месеца спечелилите ще имат възможност да заснемат своята концепция с менторската подкрепа на професионални фотографи – членове на журито на конкурса.

За първи път в програмата могат да участват в тандем организация и фотограф, готов да заснеме нейната кауза. Поканени да кандидатстват са неправителствени организации (в т.ч. читалища и училищни настоятелства), училища, музеи, библиотеки.

 Повече информация за изискванията, регламента и сроковете на конкурса може да намерите тук.

Спечелилите участници ще получат награда от 2000 лева.

 За да кандидатствате, се регистрирайте на blagobektiv@gmail.com, а проектите си можете да изпращате чрез tranzit.dir.bg, www.dropbox.com или www.wetransfer.com. В допълнителната информация ще разберете техническите изисквания към изображенията и подробности за кандидатстването.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 15 април 2018г.

 Източник: NGO.bg

 YOUTHub не носи отговорност за подбора на победители в грантовата програма. За повече информация се обърнете към посоченияо рганизатор.