Младежки обмен „EU+Activ“ в Румъния, 1 – 13 март 2018 г.

Търсят се 8 участника от България, 7 младежи и 1 лидер, за младежки обмен, целящ да помогне на младите хора да бъдат по активни в обществата, в които живеят и се развиват.

период на провеждане  Период на провеждане: 1 – 13 март 2018 г.

място на провеждане Място: Poiana Negrii, Румъния

Организатор: D.G.T. Association

Изисквания към участниците:

  • да са на възраст 18 – 30 г. (това условие не важи за лидера на групата, за чиято възраст няма ограничения);
  • да са заинтересовани по темата.

Проектът има за цел да подпомогне интеракцията между младите хора, за да развие техния дух на проактивност в контекста на настоящите социално-икономически промени. Целта е младите хора да бъдат по-активни граждани, да вярват в развитието на своето общество, да се опитват да го променят, и да станат лидери на собствения си живот.

Основните методи, които ще бъдат използвани повреме на обмена са активности, свързани с неформалното образование: тиймбилдинг, презентации, актьорско майсторство, проучване, анализи, групова работа, работилници, флашмоб, и правене на видеа.

 Повече информация за обмена ще откриете тук.

 За да кандидатствате, свържете се с мениджъра на проекта на meisxmaster@yahoo.com, както и на Фейсбук страницата на организацията.

краен срок за кандидатстване Краен срок на кандидатстване: Възможно най-скоро!

 Проектът е съ-финансиран по програма „Еразъм+” на Европейската комисия. Всеки участник от България ще получи до 180 евро обратно за направените от него разходи за транспорт.

 Източник: D.G.T. Association

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в проекта. За повече информация се обърнете към посочената изпращаща организация.