Стажантска програма за позиция консултант по техническо назначаване

HR компанията “PFG Bulgaria“ търси кандидати за 2-месечно обучение-стаж, предлагащо както технически и практически знания, така и такива на тема подбор на персонал.

Работодател: PFG Bulgaria

Освен да се възползват от обучението на “MNKnowledge“ относно IT и компютърните науки, обвързано с техническите компетенции за набиране на персонал, стажантите ще имат възможност да придобият практически опит с целия процес на набиране на хора – от комуникацията с клиентите, проучването на изискванията на пазара на труда и проактивното привличане на подходящи кандидати до преглеждането на автобиографиите за интервюиране и консултиране на кандидатите за работа, давайки им възможност да вземат най-ефективното решение.

Чрез успешното завършване на гъвкавата програма на непълен работен ден и демонстрирайки високи резултати, както в ангажиментите, свързани с набиране на персонал, така и в техническите обучения, стажантите ще имат възможност да продължат кариерата и професионалното си развитие като консултанти по техническо назначаване.

 Повече информация може да намерите тук.

  За да кандидатствате, попълнете апликационната форма тук.

   За контакт:

Тел: +35924219482
E-mail: office@pfgbulgaria.com

 Източник: PFG Professional HR Services

 YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в стажантската програма. За повече информация се обърнете към посочения работодател.