Безплатен уебинар: Първи стъпки в търсенето на работа 10/03

Независимо дали сте (дипломиран) студент или завършващ ученик най-вероятно съвсем скоро ще ви се наложи да търсите първата си работа. А може би вече сте на етапа с търсенето, гледането и умуването – от къде да започна, как да го направя?

В тази връзка Фондация 42 и YOUTHub ви канят да вземете участие в безплатен уебинар на тема „Първи стъпки в търсенето на работа“, който ще засегне следните теми:

  • Индентифициране на професионални възможности за работа и развитие
  • Самооценка на знанията, уменията и компетентностите
  • Умения за търсене на работа
  • Канали за търсене на работа
  • Документи за кандидатстване
  • Начини на кандидатстване
  • Правилно и Грешно при кандидатстването за работа

период на провеждане 10 март 16:00

краен срок за кандидатстване Продължителността е между 40 и 60 минути.
Уебинарът е подходящ за хора на възраст между 18 и 30 години с малък или никакъв работен опит.

 За регистрация попълнете регистрационната форма:  https://goo.gl/forms/7mf1ASUrkfK8GYrJ2

 Организатор: Фондация Четиридесет и две – www.42training.org

Водещ: Мадлен Ненкова – основател на Сдружение YOUTHub, дипломиран възпитаник на Софийски Университет, специалност неформално образование и настоящ образователен и кариерен консултант в частна фирма.
Повече за нея: https://www.linkedin.com/in/mnenkova

 

 

След регистрацията ще получите мейл с потвърждение и последстващи инструкции. Тези имейли ще бъдат изпращани от нас във вечерните часове на всеки от дните за регистрация. Молим Ви да проследите пощата си в деня, след като сте се записали за участие в уебинара и да прочетете внимателно инструкциите.

Крайният срок за записване за участие в този уебинар е – 12 ч. на 10/03/2018 г. (записалите се в този ден ще получат мейла с инструкции до 15 ч.)

Уебинарът е реализиран по проект “Promoting Webinar-Based Youth Non-Formal Education in Southeast Europe,” подкрепен от програма Erasmus+ Program и изпълняващ се от Development Solutions (DeSo) от Македония, Institute for Entrepreneurship Development (IED) от Гърция и Foundation “Forty-Two” от България.