Стажантска позиция „Community Manager“ в SOHO, София

SOHO си търси летен стажант, а защо не и ново попълнение към екипа

място на провеждане Място: София

период на провеждане  Период на провеждане: летния сезон

Работодател: SOHO

SOHO предоставя лесен и гъвкав достъп до напълно оборудвано работно място на хората, работещи на свободна практика, предприемачи и професионалисти от креативния сектор. Наемането на бюро, офис или зала е придружено от допълнителни бизнес услуги и възможности за професионално развитие, културно обогатяване и почивка, които се случват „вкъщи“.

 Определението за стажант Community Manager в SOHO е:

  • да е свестен, сърцат и мислещ човек, който разбира, че става въпрос за качествено, заредено със смисъл и позитивизъм общуване с партньорите, клиентите и гостите на SOHO.
  • да му се правят смислени неща, да съумява да се адаптира и реагира бързо, да му се работи много и да не се оправдава.
  • да борави естествено със социалните мрежи и намира, че личната хигиена засяга и заобикалящия ни виртуален свят.
  • да е позитивна, артистична и дейна личност, която е обиколила поне няколко десетки изложби / концерти / фестивали / събития и може би иска да организира свои такива.
  • да разбира, че “внимание към детайла” не е поредното изискване на работодателя, а означава грижа и отговорно отношение към всяка една брънка от задачите си.
  • да има общокултурни познания и желанието за придобиване на още тон такива, като специализираното или висше образование не е от първична важност (за разлика от самоинициативата например).
  • да умее да се справя с MS Word и Excel

С впечатленията и дейностите на сегашните стажанти може да се запознаете :
Нели – goo.gl/VpCQ33
Алекс – goo.gl/FNFYc9

Ако вярвате, че ще паснете към екипа на SOHO, защото намирате това, което правят, за близко до вашето усещане за света и считате, че бихте искали да дадете и получите нови знания и умения, които ще са полезни не само в професионалния свят, но и като цяло в живота, напишете нещо за себе си на: contact@soho.bg

YOUTHub не носи отговорност за подбора на стажанти. За повече информация се обърнете към посочената организация.