Безплатен онлайн курс: English for the Workplace, 16 април – 13 май 2018 г.

Този курс е за учещите английски език, които се интересуват от развиването на езиковите си умения в професионална среда.

място на провеждане Онлайн

период на провеждане  Период на провеждане: 16 април – 13 май 2018 г.

Организатор: Британски съвет в България

Всяка седмица курсът се фокусира върху различни аспекти на английския език за работното място. Ще имате възможност да гледате и слушате видео и аудио записи на хора, които кандидатстват за работа, подготвят се и участват в интервюта, започват нова работа и комуникират с нови колеги. Нашият опитен обучител ще обърне внимание на използваната лексика, както и на ключови моменти в употребата на езика в контекста на професионалната среда.

Курсът не следва определена учебна програма, а се базира на автентични ситуации и често използвани фрази от професионалното ежедневие. Кратките тестове и дискусиите ще ви помогнат да определите вашите умения за разбиране и употреба на езика.

По време на курса от вас ще се изисква да споделяте мнения, идеи и да задавате въпроси. За да постигнете напредък трябва да имате готовността да се включите активно.

 Профил на участниците: хора, които владеят поне ниво A2 на английски език.

 Повече информация може да намерите тук.

 Такса за участие: няма такава.

 

  За да кандидатствате, попълнете апликационната форма тук

краен срок за кандидатстванеНяма упоменат краен срок.

   За контакт: 0887 42 43 44

 Източник: Британски съвет в България

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в онлайн обучението. За повече информация се обърнете към посочения организатор.