Конкурс „ЕКООБЩИНА“ за финансиране в категория „Спорт и гражданско общество“

Конкурсът е предназначен за онези, които са разработили, разработват или искат да разработят проекти за благоприятстване достъпа до спорт без непременно да разполагат с финансовите средства или квалификация за изготвяне на проект.

Организатори: Посолството на Франция в България и Декатлон

Цели на проекта:

Целта на категорията е да насърчи гражданските инициативи и проектите на онези, които редовно допринасят за организирането на прояви в квартал, училище, асоциация, като популяризират практикуването на спорт. Тя дава възможност за участие в 2 категории:

  • индивидуални проекти, разработени от граждани;
  • проекти на организации (НПО, клубове и други сдружения).

Изисквания към кандидатите: В категория „Спорт и гражданско общество“ конкурсът е отворен за участието на всички български граждани или обединения на граждани под формата на асоциации, спортни клубове, училища и др., които насърчават хората да спортуват и участват в демократизацията на достъпа до спорт.

 Повече информация за проекта може да намерите тук, а за регламента – тук.

  Финансирането е на стойност 4000 лв.

  За да кандидатствате попълнете въпросника по-долу и го върнете на Посолството на Франция в България на contact@ecoobchtina.bg или по пощата на следния адрес: Френски институт в България: Милена Иванова, площад Славейков № 3, п.к. 673, 1000 София.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 20 май 2018 г.

 Източник: Decathlon.bg

YOUTHub не носи отговорност за подбора на победители в конкурса. За повече информация се обърнете към посочените организатори.