Конкурс за стипендия „The Global Study Awards 2018“

The Global Study Awards предоставя възможност 2-ма души да учат в чужбина, за да изследват и изживеят нови страни, езици и култури.

Организатор: British Council

Главната цел на наградата е да насърчи младите хора да учат в чужбина като част от висшето си образование, за да изживеят и изследват нови страни, култури и езици. Ето защо британският съвет IELTS, Асоциацията ISIC и StudyPortals стартираха наградите за глобално обучение. Глобалните награди за обучение признават чуждестранните студенти като положителен, променящ живота опит за много ученици, отваряйки умовете си към алтернативни начини на лична и професионална кариера, както и насърчаване на междукултурното разбирателство и толерантност.

 Изисквания към кандидатите:

  • на възраст над 18 години от 1 януари 2018 г.;
  • са направили тест IELTS в център на Британски съвет и имат валиден формуляр за изпитване (TRF), издаден от Британския съвет след 1 юни 2017 г.;
  • имат валидна международна карта за самоличност (ISIC) и / или международна пътна карта за младите хора (IYTC) към момента на подаване на заявлението;
  • планират да се запишат в редовна форма в чужбина през есента на 2018 г .;
  • в състояние са да предоставят писмо за приемане и / или официално писмо за записване от институцията до съответната крайна дата.

 Ще бъдат избрани 2-ма победителя. Наградата е £10,000.

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 20 юли 2018 г.

  За контакт: ielts.plus@britishcouncil.de

 Източник: British Council

 YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници във възможността. За повече информация се обърнете към посочената организация.