10 – ти юбилеен Startup Weekend Varna, 25 – 27 май 2018 г.

Техническият университет (ТУ) във Варна ще събере над 100 startup предприемачи и ентусиасти в рамките на събитието Startup Weekend, което e интензивно 54-часово събитие, по време на което всеки може да влезе в обувките на един предприемач.

място на провеждане Място: Технически университет Варна

период на провеждане  Период на провеждане: 25 – 27 май 2018 г.

Организатор: Techstars

Startup Weekend е форум, на който програмисти, дизайнери, маркетинг специалисти, икономисти или само стартъп енсусиасти се събират, споделят идеи, сформират екипи и проверяват дали идеята им може да се превърне в успешен бизнес. Всяка година в различни точки на света се организират няколко десетки startup weekend-а, които формират международна startup общност.

Всяко едно събитие се записва. Финалните презентации на готовите продукти се качват на страницата на фондацията Startup Weekend, която е регистрирана в Сиатъл в Съединените щати, където инвеститори нерядко търсят добри проекти, в които да инвестират. В рамките на почти три дни всеки един от участниците ще има както възможността да претвори иновативната си идея в бизнес и безценната възможност да получи обратна връзка от дългогодишни професионалисти, така и да представи идеята си пред активни инвеститори и да се присъедини към активна предприемаческа общност.

 Няма ограничение в идеите, които могат да се разработят в това издание на Startup Weekend Varna. Приемливи са всички сфери – mobile, health, food, education, fintech и всички онези области на бизнеса, за които и организаторите от клуб „Предприемачество и иновации“ към ТУ може да не са се досетили.

 Повече информация може да намерите тук.

Цената на стандартния билет е 36.87 евро. Ученици и студенти могат да използват промо код STUDENT, за да закупят своя билет  за 7 евро.

  Можете да се запишете за участие тук.

  За контакт: varna-maker@startupweekend.org

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в събитието. За повече информация се обърнете към организатора.