Конкурс за есе на тема „Моят успешен стаж в България“

В четвъртото издание на инициативата могат да участват стажанти от компаниите-членки на Съвета на жените в бизнеса в България. Голямата награда, която ще получат двама победители, е посещение в Европейския парламент по покана на г-жа Ева Майдел.

Организатор: Сдружение „Съвет на жените в бизнеса“

Тази година програмата на „Оставаме в България“ предвижда и нова инициатива – среща на стажантите с мениджъри и млади таланти от компаниите-членки на Съвета. Основна цел е да се даде възможност на младите хора да се запознаят отблизо със своите модели за подражание – топ мениджърите на водещи компании в България, и да почерпят опит от личните им истории за бизнеса и пътя на успеха.

От старта на „Оставаме в България“ през 2015 г. до 2017 г. близо 10 000 младежи са преминали стаж в компаниите-членки на Съвета.

 Профил на участниците:

  • пълнолетни лица между 18 и 28 години.

За победителите, които ще бъдат обявени през септември, са предвидени множество награди като стажове, обучения, посещения във фирми-членки, участия в специално организирани събития и др.

 Повече информация може да намерите тук.

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 13 юли 2018 г.

 Източник: Сдружение „Съвет на жените в бизнеса“

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в конкурса. За повече информация се обърнете към посочената организация.