Лятна ученическа академия на „Заедно в час“ в София, 30 юли – 16 август 2018 г

Целта на академията е да повиши мотивацията за учене на учениците и да подобри подготовката им по изучаваните предмети, да направи лятото им много по-осмислено със забавни преживявания, нови контакти и развити умения.

място на провеждане Място: 90 СУ „Ген. Хосе де Сан Мартин“ в кв. Люлин / 125 СУ „Боян Пенев“ в кв. Младост.

период на провеждане  Период на провеждане: всеки делничен ден от 9:00 ч. до 12:30 ч. (30 юли – 16 август)

Организатор: „Заедно в час“

Часовете по време на академията са напълно безплатни и са водени от новите мотивирани учители по програма “Заедно в час”. Те са специалисти по различни учебни дисциплини и имат разнообразен професионален опит. Всички те са обучени по международния модел „Преподавай като лидер“, създаден с фокус върху успеха на всеки ученик. За тях Лятната академия е финалният етап от предварителната им подготовка преди да влязат да преподават в класните стаи на училища партньори на “Заедно в час” в 12 региона на страната.

Академията е особено подходяща за ученици, които имат нужда от наваксване с материала и допълнителна подкрепа за повишаване на мотивацията за учене!

 Профил на участниците:

  • ученици от I до XII клас.

 Повече информация може да намерите тук.

 Лятната академия е напълно безплатна.

 За да се регистрирате, попълнете апликационната форма.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 15 юни 2018 г.

 Източник: „Заедно в час“

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в лятната академия. За повече информация се обърнете към посочената организация.