Международед форум „Augsburg 2018“ в Германия, 26 август – 02 септември 2018 г.

Основната част от събитието представлява парламентарна симулация, в която всеки участник ще има възможност да изрази собственото си мнение на тема „Европейската външна и мирна политика“. Във форумът ще вземат участие 100 младежи от над 40 страни.

място на провеждане Място: Аугсбург, Германия

период на провеждане  Период на провеждане: 26 август – 02 септември 2018 г.

Организатор: European Youth Parliament (EYP)

Нямате планове за лятото, все още? Интересувате ли се от среща с други млади хора от над 40 страни в Европа? Осем дни, където ще имате възможност да направите нови приятелства, добиете нови прозрения, танцувате нови танцови движения и споделяте идеи за някои от най-вълнуващите теми на външната и мирната политика на Европа, звучи добре?

Европейският младежки парламент е мултинационален проект, който помага на младите европейци да разбират европейската политика, както и да се научат да работят в екип, като участват в предизвикателни дейности и формират приятелства отвъд границите. Мрежата и всички събития се ръководят от млади доброволци. Форумът е проект на Германския национален комитет на EYP.

 Профил на участниците:

  • на възраст 18 – 25 год.
  • с мотивация и желание за участие.

 Повече информация може да намерите тук.

 Такса за участие: 90 евро, които покриват разходите за настаняване, храна и дейности. Транспортните разходи до и от Аугсбург няма да бъдат покрити, но ще получите указания, които биха могли да ви помогнат да финансирате вашето пътуване.

За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 29 юни 2018 г.

  За контакт: ел. адрес – aux18@eyp.de

 Източник: European Youth Parliament Germany

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в международния академичен форум. За повече информация се обърнете към посочената организация.