Конференция Youth@Work Kick Off в Истанбул, Турция, 25-29 Юни 2019 г.

Тази крос-секционална конференция е водещата инициатива на Youth@Work Partnership и адресира както проблемите, така и възможностите, свързани с младежката работоспособност и предприемачество.

Място: Истанбул, Турция

период на провеждане Период на провеждане: 25-29 Юни 2019 г.

Организатор: Turkish National Agency

Цели на конференцията:

Главната цел на конференцията е инициира обмяната на идеи и кооперацията между формални и неформални обучители, работодатели, различни социални и бизнес сектори, социални предприемачи и други заинтересовани страни и актьори. По време на конференцията ще бъдат показани постижения, препоръки, добри практики и бъдещи планове.

Профил на участниците:

  • младежки работници, обучители, младежки лидери
  • младежи, ръководители на проекти
  • професионалисти с опит в неформалното и младежкото образование
  • работодатели
  • предприемачи и социални предприемачи

 Повече информация може да намерите тук.

Таксата за участие и пътните разноски може да варират, тъй като се определят от изпращащата организация. За повече информация относно таксата за български участници може да се свържете с Human Resource Development Centre Bulgaria на този имейл адрес tcabulgaria@hrdc.bg. Престоят и храната на участниците ще бъдат покрити от посрещащата организация. Обучението се финансира в рамките на програма Еразъм+.

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

 Краен срок за кандидатстване: 31 март 2019 г.

За контакт: tca@ua.gov.tr

Източник: SALTO-YOUTH

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в конференцията. За повече информация се обърнете към посочения организатор.