Лидерска академия за студенти на Заедно в час в София, 13 – 15 септември 2019 г.

Обучението е безплатно и включва методи и упражнения от опита на организацията и програмата й за професионално и лидерско развитие

място на провеждане Място: София

период на провеждане  Период на провеждане: 13 – 15 септември 2019 г.

Организатор: Заедно в час

Между 13 и 15 септември в София ще се проведе първата Лидерска академия на „Заедно в час“ за студенти в български висши училища. Обучението е безплатно и включва методи и упражнения от опита на организацията и програмата й за професионално и лидерско развитие, която бе отличена като “Най-добра програма за кариерно развитие” и “Най-добра обучителна програма” в конкурса “Работодател на годината” 2018 г.

Програмата на лидерската академия включва:

  • Обучения, свързани с универсални лидерски умения, които могат да бъдат приложени в различен контекст и сфера
  • Сесии, насочени към личностно и кариерно развитие
  • Среща с вдъхновяващи лидери от различни сектори – сред лекторите са изпълнителният директор на Endeavor Момчил Василев, филмовият продуцент Александър Кенанов и Михаил Стефанов от „Мини Машини“
  • Опознаване на “Заедно в час” и нейната общност от съмишленици
  • Среща с 30 мотивирани студенти от цялата страна

Профил на участниците:

Критерий за кандидатстване е обучението в бакалавърска или магистърска степен през предстоящата академична година (2019/2020). Академията е подходяща за активни, социално ангажирани студенти, които търсят начини да придобият нови умения и знания. Както и за такива, които искат да се развиват, но и да допринасят за средата и обществото, в които живеят.

Участието в академията е безплатно. „Заедно в час“ покриват разходите за нощувка и транспорт до София за студенти, които пътуват от други населени места.

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 30 август 2019 г.

 За контакт: info@zaednovchas.bg

Източник: Заедно в час

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в академията За повече информация се обърнете към посочената организация.