Програма за личностно развитие „ТЯ съм АЗ“ в гр. Пловдив и гр. Варна, септември 2019 г. – февруари 2020 г.

Академия ‘Екатерина Каравелова’ ще предостави 30 стипендии за участие в семинара

Място: гр. Пловдив и гр. Варна

период на провеждане  Период на провеждане: септември 2019 г. – февруари 2020 г. (първо обучение в Пловдив – 28 и 29 септември 2019г.; първо обучение във Варна – 5 и 6 октомври 2019г.)

Организатор: Академия ‘Екатерина Каравелова’

Цел на програмата:

Шестмесечна обучителна програма помага на момичета и млади жени в Пловдив и Варна да станат по-уверени в себе си и способностите си, да изразяват мнението си и да преследват целите си. Специално разработената програма от Академия ‘Екатерина Каравелова’ включва методи от неформалното образование, коучинг, личностни тестове, менторство и учене чрез преживяване. В продължение на шест месеца участничките ще преминат през серия от 3 интензивни двудневни обучения, а за финал ще съставят личен план за развитие и ще имат възможност за публична изява на събитията ТЯ в Пловдив и ТЯ във Варна. 

Профил на участниците:

  • момичета и млади жени на възраст от 16 до 30 години, живеещи в Пловдив и Варна

Повече информация може да намерите тук.

Такса за участие:

Таксата за участие в програмата е 700 лв. + 50лв. административна такса. Академия ‘Екатерина Каравелова’ ще предостави 30 стипендии за участие на стойност 700лв. всяка. Ще бъдат предоставени 15 стипендии за град Пловдив и 15 стипендии за град Варна.  Одобрените за стипендия участнички е необходимо да заплатят еднократна административна такса от 50лв. 

За да кандидатствате за стипендия, попълнете апликационната форма

 Краен срок за кандидатстване: 7 септември 2019 г.

  За контакт: sheinplovdiv@gmail.com

Източник: Академия ‘Екатерина Каравелова’

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участнички в програмата. За повече информация се обърнете към посочения организатор.