Обучението „Think before repeating and sending further“ в Гдиня-Гданск, Полша,16 – 24 ноември 2019 г.

Обучението „Think before repeating and sending further“ щe засегне темите за популизма, фалшивите новини и речта на омразата.

място на провеждане Място: Гдиня-Гданск, Полша

период на провеждане  Период на провеждане: 16 – 24 ноември 2019 г.

Изпращаща организация: Champions Factory

Champions Factory ще изпрати 5 участници, които искат да развият или надградят уменията си, нужни за работата им с младежи при разпознаване на популистко съдържание, борбата с речта на омразата и как да разпознават фалшивите новини.

Профил на участниците: 18 – 40 години, активни млади хора, младежки работници и доброволци, които се вълнуват от темата.

Разходите по пътуване, настаняване и хранене са покрити в рамките на програма Еразъм+, като селектираните за участие хора ще трябва да заплатят такса принос: 40 евро. Таксата е покрива оперативни, административни и подготвителни дейности на изпращащата организация.

Участниците сами организират пътуването си и закупуват билетите си. След приключване на проекта, разходите за пътни ще бъдат възстановени до 275 евро след представяне на всички билети за транспорт

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: възможно най-скоро

 За контакт: mihaela@championsfactory.bg

Източник

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в обучението. За повече информация се обърнете към посочената изпращаща организация.