Уъркшоп Rails Girls Sofia 13 в София, 25 – 26 октомври 2019 г.

Rails Girls е безплатен двудневен уъркшоп, насочен към дами с нулев или минимален опит в програмирането и технологиите.

място на провеждане Място: Зала в парка, гр. София, пл. „България“ №1 („Малкото НДК“).

период на провеждане  Период на провеждане: 25 – 26 октомври 2019 г.

Основната цел е да се покаже, че програмирането е забавно, интересно, вълнуващо и много полезно умение, което можете да използвате по много различни начини. Ще ви се помогне да създадете своето първо уеб приложение, в приятна атмосфера и под ръководството на опитни инструктори.

Събитието изисква предварителна (безплатна) регистрация. Има 80 места.

 За да кандидатствате, попълнете регистрационната форма.

След успешно попълване на регистрационния формуляр, ще влезете в списъка кандидати. Няма да получите имейл веднага след попълване на формуляра.

На 10-ти октомври (или малко по-рано) ще получите имейл от нас дали сте сред одобрените участнички или сте в шортлистата ни. Всеки кандидат трябва да получи имейл. Ако на 10-ти нямате писмо от нас, проверете в spam/junk и ако и там не виждате нищо, ни пишете на railsgirlssofia@gmail.com.

Ако сте одобрена за участие, ще трябва да потвърдите до 13-ти октомври, че ще присъствате на събитието, следвайки инструкциите от имейлa. Ако не го направите, ще се преотстъпи мястото ви на кандидат от шортлистата.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 10 октомври 2019 г.

 За контакт: railsgirlssofia@gmail.com

Източник

YOUTHub не носи отговорност за провеждането на събитието и подбора на участници. За допълнителна информация се свържете с адреса за контакт.