Младежка конференция „Covid ваксина за млади хора и деца“, 29 юни 2021 г.

Участвайте в младежка конференция на тема „Covid ваксина за млади хора и деца“ и се запознайте с младежи от много други страни.

място на провеждане Място: онлайн в Zoom

период на провеждане  Период на провеждане: 29. юни 2021 г., от 21:00 до 23:00 часа (българско време)

Организатори: Бюрото за връзка на Европейския парламент в България  и Съвместната парламентарна асамблея Африка, Карибите, Тихия океан

Относно събитието: Бюрото за връзка на Европейския парламент в България  има удоволствието да Ви покани от името на Съвместната парламентарна асамблея Африка, Карибите, Тихия океан – Европейски съюз на Младежка конференция на тема „Covid ваксина за млади хора и деца“. Mладите хора могат да обменят мнения с членовете на Асамблеята по различни теми, свързани с партньорството АКТБ – ЕС, както и да предоставят предложения, които се представят в пленарна зала, като по този начин информират и насочват работата на Асамблеята. След конференцията участниците ще имат възможност да напишат заключения, които ще бъдат събрани от секретариата и включени в документ, който ще бъде представен на членовете за подходящи последващи действия.

Профил на участниците:

  • на възраст между 12 и 30 години;
  • с интерес към темата и желание за комуникация с останалите участници.

По време на конференцията ще бъде осигурен устен превод на английски и френски език.

Такса за участие: няма

За да се регистрирате, е необходимо да изпратите имейл на regyouthconference@gmail.com ,в който да посочите името и фамилията си.

След края на регистрацията на участниците ще бъде изпратена линк за включване в платформата Zoom и подробни инструкции.

краен срок за кандидатстване Краен срок за записване: 25. юни 2021 г.

За контакт: regyouthconference@gmail.com

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в събитието. За повече информация се обърнете към посочения организатор.