Младежки обмен “Near the sport” в Чанаккале, Турция, 18-25 октомври 2021 г.

Преодолейте нетолерантността, дискриминацията и тормоза в спорта.

Място: Чанаккале, Турция

период на провеждане  Период на провеждане: 18-25 октомври 2021 г.

Изпращаща организация: Active Bulgarian Society

Цели на проекта: Целите на проекта са да се внедрят най-новите и най-ефективни методи в спорта по темата за мира, да се подпомогне професионалното, социалното и личностното развитие на младите участници с неформални методи на обучение, да се подкрепят младите хора да станат уважавани, мирни граждани в спорта чрез феърплей.

Профил на участниците: 18-30 год.

Предварително имайте предвид ограниченията на Covid-19 за влизане в Турция. Можете да намерите съответната официална информация на уебсайта на вашето посолство в Турция.

ВАЖНО: Участниците трябва да имат международни паспорти. Моля, проверете валидността на паспорта си преди заминаване – паспортът ви трябва да е валиден поне 6 месеца след датата на планирания ви престой.

Организаторите няма да осигурят на участниците никакъв вид застраховка! Затова е препоръчително  всеки участник да си осигури застраховка за пътуване за своя сметка за цялото времетраене на обмена. Също така, имайте предвид, че здравноосигурителните карти на ЕС не са валидни в Турция.

Повече информация може да намерите тук.

Такса за участие: 35 евро в случай, че кандидатите са одобрени.

Тази възможност се финансира в рамките на програма Еразъм+ и покрива разходите за настаняване, храна и транспорт в рамките на проекта.

Разходите за пътуване ще бъдат възстановени до 180 евро.

За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

 Краен срок за кандидатстване: 15 август 2021 г.

За контакт: Active Bulgarian Society

Източник: Active Bulgarian Society

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в младежкия обмен. За повече информация се обърнете към посочената изпращаща организация.