Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Информационно събитие с концерт на Дара, Дичо и Теди Кацарова в парка Заимов, София, 8 юни

8 юни, 2018 @ 15:00 - 17:00

Събитието е част от проект за включване в заетост на младежи без работа или извън обучение.

място на провеждане Място: парк Заимов, София

период на провеждане  Период на провеждане: 8 юни 2018 г., 15.00 часа

Организатор: Агенция по заетостта

 По време на събитието младите хора, техните близки и приятели могат да се запознаят на място с начините за включване в трудовия пазар, подкрепата за заетост чрез ОП РЧР и услугите на Агенцията по заетостта. Импровизираните офиси на открито, снабдени с информационни материали, и квалифицирани консултанти от двете институции, ще бъдат на разположение на заинтересованите.

Концертът се организира по Оперативна програма Развитие на човешките ресурси (ОП РЧР) и Агенцията по заетостта. Инициативата е продължение на миналогодишната кампания „Спри да циклиш” и с участието си в мероприятието Агенцията по заетостта ще покаже нагледно как чрез формат, атрактивен за младите хора, институцията скъсява дистанцията с тях и ги мотивира за търсене на желаната работа – основна част от реализацията на проект „Готови за работа”.

Лично заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще поздрави младите хора, включили се в мероприятието. Ще присъстват и представители на Министерството на труда и социалната политика, ръководството на Агенцията по заетостта, социалните партньори, младежки организации и др.

Специални гости ще бъдат представители на европейските обществени служби по заетост от различни държави, които са в страната ни в рамките на срещи от работния календар на Българското председателство на Съвета на Европейския Съюз.

 Източник: Агенция по заетостта

Детайли

Дата:
8 юни, 2018
Час:
15:00 - 17:00
Категория за Събитие:

Място

Парк Заимов
Парк Заимов
София, България
+ Google Map