Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Открий своя талант с APE

7 юли, 2018 @ 16:00 - 19:00

Безплатно

Стани част от социално-образователната промяна, откривайки своя апетит към практическо обучение.

Новосъздадения проект APE (appetite for practical education) предоставя реалната възможност на ученици да се свържат с професионалисти, обогатявайки своите умения и знания чрез практически интерактивни събития, целящи откритие, развитие и усъвършенстване на таланта.

Ако сте ученик от IV – X клас и бихте искали да се развивате в сферата на интересите си, ако сте отговорен родител, който иска да открие иновативност в метода на обучение за своето дете, ако сте учител или професионалист, който умее да работи с таланти и да подпомага тяхното развитие, заповядайте на представяне на идеята.

Събитието ще се проведе в гр. София, стартиращата локация на проекта, в добре познато и творческо място – Литературен клуб „Перото“, намиращ се в сградата на НДК (Национален Дворец на Културата).

Освен Вашето присъствие, на откриването сме поканили и професионалистите, с които ще работим, за да представят и те самите своята насока на развитие, професионален опит, ценни съвети.

За добрия усет на Вашите вкусови рецептори ще бъде осигурено и хранително удоволствие в здравословен вариант.

За да запазите своето място може да потвърдите регистрацията си за събитието в посочения линк: https://www.eventbrite.ca/e/ape-tickets-47315141863

Освен всичко това на събитието ще получите и възможността да спечелите едномесечен абонамент за напълно БЕЗПЛАТНО посещаване на културни институции, с които работим.

Детайли

Дата:
7 юли, 2018
Час:
16:00 - 19:00
Стойност:
Безплатно
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , ,
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/1035375546614647/

Организатор

APE
Уебсайт:
https://www.facebook.com/apebulgaria/