Работилница за Млади презентатори

Работилница
[wpdevart_countdown text_for_day=“Дни“ text_for_hour=“Часа“ text_for_minut=“Минути“ text_for_second=“Секунди“ countdown_end_type=“time“ end_date=“18-11-2016 23:59″ start_time=“1479472749″ end_time=“14,24,19″ action_end_time=“hide“ content_position=“center“ top_ditance=“10″ bottom_distance=“10″ ][/wpdevart_countdown]Притесняваш ли се да говориш пред публика? Случвало ли ти се е да блокираш точно по средата на презентация пред класа? Чудил ли си се как да застанеш и какво да правиш с ръцете си? Накъде да гледаш?

Ако отговорът на повечето от въпросите е „да“, не се отчайвай, защото 75% от хората в света имат същия проблем. Ако обаче искаш да си един от онези 25%, които не се страхуват да говорят пред публика и го правят с лекота, ние от YOUTHub сме тук за да те подкрепим в това ново начало за теб!

Ако ти си ученик в 9-12 клас и искаш да пребориш страха от говорене пред хора и да се научиш бързо и лесно да подготвяш убедителни презентации, включи се в нашата работилница, която само за няколко часа ще те направи уверен и спокоен презентатор.

КОГА: 3 Декември, 14:00 – 18:00ч.

КЪДЕ: Зала Г8, ул. „У. Гладстон“ No.8, София, България

Програма

В първата част ще се научиш как да се подготвиш за презентация
– как да събереш идеи
– как да ги разбиеш и оформиш в тема
– струва ли си използването на истории
– какви методи на презентиране да използваш

Във втората част ще се научиш какво да правиш по време на самата презентация
– каква да е стойката на тялото ти
– как да движиш ръцете си
– как да се пребориш със страха от говорене, блокиране и ъ-кане,
– как да въздействаш на публиката

РЕГИСТРИРАМ СЕ ЗА УЧАСТИЕТаксата за участие е 15 лв. и в нея са включени всички необходими материали.

Ако имаш въпроси към нас, пиши ни на office@YOUTHub.bg

Обучителите

Мадлен Ненкова

Madlen

В сферата на НПО сектора съм от повече от 6 години. От толкова съм активен участник и в различни младежки обучения и обмени. В допълнение съм дипломиран бакалавър по „Неформално образование”. Правила съм презентации пред различни хора по националност, възраст, религия, етнос. Презентациите са били, както на български, така и на английски език. Вариативността на групите е стигала до над 100 човека.

Как се научих да презентирам така, че да не отегчавам хората, а и аз самата да се забавлявам и да не изпитвам страх, докато го правя можеш да разбереш като дойдеш на работилницата, която организираме за теб!

Симеон Петров

Simeon

През последните близо 6 години се занимавам с обучителни дейности чрез методите на неформалното образование както в София и Варна, така и в чужбина по програмата Erasmus+. Главните теми, които водя са говорене пред публика, презентационни умения, дизайн на презентации, работа в екип, невербална комуникация, управление на времето и продуктивността. Част съм от екипите на 42 Training, YOUTHub, Фондация СМАРТ, МИКЦ Варна и др.

За да разбереш как подходих при изграждането на темата си за форум BGКлюче или как преборих страха си от говорене пред многобройни слушатели ела на нашата най-нова работилница. 🙂