(Y)Our Future 2016

JCI София организира (Y)Our Future в СУ “Св. Св. Климент Охридски” на 29 октомври.

placeholder-1 Място: София, СУ “Св. Св. Климент Охридски”

calendar  29 октомври 2016 г.

Проектът има за цел да подготви студентите от различни специалности за първите им и изключително важни срещи с бизнеса. Специалисти и практици в сферата на човешките ресурси от български и международни компании ще прекарат с избрани 100 студенти един ден, в рамките на който ще им разкажат под формата на лекции и уъркшопи „неща от кухнята“ за по-добро представяне на интервю; по-атрактивно CV и мотивационно писмо; тенденции в бизнеса и динамика на различните индустрии.

Освен това, всеки студент ще получи и индивидуална CV консултация от HR специaлист и насоки за по-успешно представяне. През това време на разположение на желаещите ще бъде професионален фотограф, който ще подготвя снимки за CV.

В края на събитието ще бъде организиран кариерен панаир, на който студентите ще имат възможност да се запознаят с компаниите, присъстващи на събитието и кариерните възможности при тях.

email-1 Събитието изисква предварителна регистрация. Ще получите имейл с информация дали сте одобрен/а за участие.

cursor Повече информация за събитието може да намерите тук.

Оригиналната публикация може да намерите тук.  YOUTHub не носи отговорност за съдържанието на обявата, както и процеса на подбор на кандидати.