Стани новият Code Wizard със СофтУниада 2017

Софтуерният университет организира СофтУниада, конкурс по състезателно програмиране и разработка на софтуерни проекти за ученици и студенти от цяла България.

clock Краен срок за регистрация: 9 декември 2016г.

Регламент и участие
За участие в СофтУниада, има две възможни категории. Можеш да се регистрираш за участие за една от двете или и за двете:

  • Състезателно програмиране – участниците в тази категория ще се изправят срещу 10 задачи, които трябва да решат в рамките на 5 часа. Участието е индивидуално.
  • Уеб / софтуерна разработка – участниците разработват уеб / софтуерни приложения и предават URL към приложението + кратко описание на проекта (презентация) + линк към сорс кода (например в GitHub). Могат да участват отбори до няколко души, но се допуска и индивидуално участие. Представяне и защита на живо проектите от тази категория ще се състои на 8 януари 2017 г.

Има разнообразие от награди за най-добре представилите се участници: парични награди по 400 лева за победителите от категория „Уеб и софтуерна разработка“, възможност за работа и стажове в софтуерни компании, 10 стипендии за безплатно образование в СофтУни и много други.

email  Регистрацията се извършва през сайта на СофтУни. Проектите се предават до същата дата на softuniada@softuni.bg. След като се регистрираш, ще получиш имейл с допълнителна информация за това, което ти предстои.

info Цялата необходима информация можете да намерите тук.