Работилница „Print me a t-shirt“ със Sito Studio

Веселата работилница по ситопечат на Sito Studio ще ви покаже как да печатате дизайни върху тениски и други избрани от вас материали.

 Дата на провеждане: 18 декември 2016г, 12 – 15ч.

 Място: betahaus Sofia, ул. Крум Попов, 56-58, 1421, София

Ситопечатът, наричан също сериграфия, е технология за печат, която дава възможност да се печата не само върху хартия, но и върху текстил, пластмаса, стъкло, керамика, метал, кожа и други материали, както и върху предмети с неправилна форма.

Ще имате възможност да изберете между три страхотни дизайна, като всеки ще може да отпечата до 2 артикула по избор (например: торбичка + постер, тениска + постер или тениска + торбичка). Всички материали са включени в цената, а ако желаете можете да донесете до 2 ваши тениски/торбички (или Sito Studio може да ви осигурят такива).

 Запишете се на hey@sito-studio.com или попълнете този онлайн формуляр, като не забравяте да напишете какво искате да отпечатате (торбичка + постер, тениска + постер или тениска + торбичка).

Sito Studio е едно направи-си-сам ателие по ситопечат/сериграфия, което предлага обучителни курсове и запознаване с техниката.

 Такса за участие: 35лв.

 Повече информация можете да намерите тук.