Конкурс „Entrepregirl v4.0“

Една страхотна възможност се открива пред Вас, момичета!

Това е конкурс, за който мога да говоря от първо лице, защото съм била участник в него и дори победител.  За разлика от информацията за други конкурси, която споделяме с Вас тук различното е, че наградата не е самоцел. Entrepregirl e отворена врата, а не просто място на стълбицата на победителите! Самите награди, които имате възможност да спечелите са насочени към последващото Ви развитие. Обучението в The Business Institute беше като глътка свеж въздух за мен. Позитивни, мотивирани, действащи хора, това са участниците и менторите, които Ви очакват там. Те са малката идеална България , в която бихме желали да живеем,а те вече я градят за нас.

Когато кандидатствах за участие през 2015 година с идеята за образователно мобилно приложение за дигитализирани настолни игри – UniBoard, нещото, което търсех най-много беше чужда оценка, а Entrepregirl ми даде нещо много повече – сигурност, че нямам нужда от такава. Предполагам, че Ви звучи плашещо цялата идея да излезете и да представите мечтите си пред успели хора, които могат да Ви разконсперират за няколко минути, но повярвайте ми целта им не е това. Бъдете убедени, че те ще задават въпроси, за да разгърнат потенциала на идеята Ви и за да покажат на гостите в залата, колко повече може да допринесете за нейното развитие.

Осмелете се веднъж на Entrepregirl, за да не спирате никога!

След всичко, което споделих с Вас надявам се поне съм пробудила интереса Ви да прочетете повече за конкурса тук.

Награди:

  1. Стипендията за обучение в програма Marketing Management Master Class на Бизнес институт (The Business Institute)
  2. Специалният Design Thinking workshop от SAP Labs Bulgaria
  3. Специалната стипендия на Founder Institute Sofia
  4. Съмишлениците, които ще срещнеш и преживяванете, което винаги ще помниш с усмивка
  5. Специална стипендия в сезон 7 на Start It Smart Pre-Accelerator
  6. Възможността да разкажеш идеята си пред други предприемачи, да оттренираш своите презентационни умения и да получиш ценна обратна връзка

 За да кандидатствате попълнете апликационната форма тук.

 Краен срок: 16 март 2017г.

 Източник: Entrepregirl