Семинар за младежки организации „Spreading Charm“ в Лорка, Испания, 17-22 април 2017

Сдружение „ПРО ЕВРОПЕЙСКА МРЕЖА“ търси двама участници в международния семинар SPREADING CHARM, който ще се проведе между 17 и 22 април 2017 година в град Лорка, югоизточната част на Испания.

 Място: Лорка, Испания

 Период на провеждане: 17-22 април 2017 г.

Основната тема на семинара е включването и създаването на младежка сфера, свободна от расизъм, дискриминация и стереотипи. Очаква се в резултат на семинара участниците да имат изострена чувствителност по въпросите за социалното включване и уважението на правата на човека, както и да са изградили мрежа от близкомислещи организации в различни части на Европа. Семинарът е продължение на дългосрочния международен проект CHARMing youth work.

В семинара ще се включат 23 участници от Италия, Македония, Русия, Грузия, Армения, Естония, България, Румъния, Германия и Испания.

 Критерии за участие: въвлеченост в дейностите на младежка организация или група; самостоятелно владеене на английски език.

 Разходите за участие в семинара се покриват от организаторите чрез финансовата подкрепа на програма Еразъм + на Европейския съюз. Пътните разходи не трябва да надвишават 360 евро на човек. Сдружение „ПРО ЕВРОПЕЙСКА МРЕЖА“ може да подпомогне участници, които изпитват затруднение да предплатят билета си до Испания. Не се изисква такса участие. За повече информация моля внимателно да разгледате информационния пакет на семинара.

 За да кандидатствате, изпратете CV или кратко описание на опита си в младежката сфера, както и 2-3 изречения, които изразяват мотивацията ви за участие в семинара, на v.petkov@proeuropean.net. В мейла отбележете възраст и телефон за връзка.

 Краен срок за заявяване на интерес: 25 февруари 2017 г. Одобрените участници ще бъдат уведомени до 27 февруари.

За въпроси, свързани със семинара: v.petkov@proeuropean.net

 Източник: Сдружение „ПРО ЕВРОПЕЙСКА МРЕЖА“

YOUTHub не носи отговорност за процеса на подбор на участници. За повече информация се обръщайте към изпращащата организация.