Лятна доброволческа програма „Live it Lisbon!“- Лисабон, Португалия

„Live it Lisbon!“ е социална програма за хора, които искат да работят, живеят и създават връзки с хора от целия свят.

 Място: Лисабон, Португалия

 Период на провеждане: програмата ще се състои през два периода като първият е от 1 – 11 юли 2017 г., а вторият е от 24 август – 3 септември 2017 г.

Програмата е свързана с доброволчеството, културата, португалският език, храната и туризмът. Всички участници ще имат възможността да изживеят едно уникално преживяване като изберат програмата, която най-добре определя интересите им. Можете да погледнете програмите тук.

Програмата съчетава помощ с доброволческа работа в Лисабон, което ще ви помогне да допринесете за помощта на общностите в Лисабон.

Ще има и португалски езикови курсове, които ще ви помогнат да разберете повече за културата на Португалия, съпроводени заедно с готварски работилници.

По време на програмата можете да очаквате да научите за социалните нужди на общностите и също така да изпитате лятното великолепие на Лисабон. Програмата не е само, за да работите, ще има и други организирани дейности като:

– групово готвене

– нощни забавления

– социални дейности

Програмата ви осигурява една страхотна възможност за развитие като това ще бъде показано чрез сертификат, който ще получите накрая на програмата. Направете нещо различно с лятото си, като кандидатствате за проограмата „Live is Lisbon!“.

 Таксата за участниците е 250 евро, като може да се заплатят само 220 евро, ако заплащането се случи до 15 април за първия период на програмата и до 15 май за втория. Таксата не включва парите за пътуването до и от Лисабон, хавлиени кърпи (които могат да се закупят от хостела на цена от 2 евро), застраховка, такса за визи, допълнителни пътни разходи до Лисабон,

 Можете да участвате като попълните апликационната форма тук

 Краен срок: За първия период: 1 април 2017 г. и 1 май 2017 г. за втория.

 Източник: spin