Лидерска академия на Съвета на жените в бизнеса в България

Търсят се 40 дами на средни мениджърски позиции или собственици от малия и среден бизнес, които да преминат през високопрофесионална обучителна академия.

място на провеждане Място: гр. София

период на провеждане Период на провеждане: 6 месеца, начало – септември 2017 г.

Организатори: Съвет на жените в бизнеса в България

Лидерската академия стартира през 2014 г. като програма за обучение в лидерски умения, насочена към професионалното развитие и израстване на жени на средни мениджърски позиции или със самостоятелен бизнес. Инициативата се провежда под патронажа на кмета на Столична община – г-жа Йорданка Фандъкова и от началото до сега 122 дами са завършили успешно програмата.

Академията е проект в изпълнение на една от целите на Съвета – да предлага достъпни програми за насърчаване на професионално развитие на жените в малкия и среден бизнес и израстването им в мениджърските позиции. Това се доказва и от постиганитите резултати, дамите от предишните три випуска показват високи резултати и успешна реализация след приключване на програмата.

Модулите в Академията, водени от професионални обучители на УниКредит и САП са насочени към развиване на лидерските умения, насърчават инициативността и предприемаческия дух на съвременната жена за разширяването на бизнеса й и поемане на по-големи отговорности. Членовете на Съвета на жените в бизнеса и на управителния съвет на организацията се включват в обученията, опознавайки участничките в академията и споделяйки с тях личен опит, съвети и напътствия.

 Повече информация може да намерите тук.

 Лидерската академията е напълно безплатна.

 За да кандидатствате, моля следвайте инструкциите, като изпратите CV и мотивация.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 30 юни 2017 г.

 Източник: womeninbusiness.bg

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в лидерската академия. За повече информация се обърнете към посочените организатори.