Благотворителен „Лов на съкровища“ в София, Пловдив и Варна

TRACE е приключенско състезание, в което отбори от по петима души се впускат във физически и логически предизвикателства, за да достигнат първи до скрито съкровище.

период на провеждане  Дати на провеждане:

  • Варна – 10.09.2017 г.
  • Пловдив – 17.09.2017 г.
  • София – 01.10.2017 г.

Тазгодишното издание има за цел да допринесе с благотворителна кауза в подкрепа на деца лишени от родителски грижи в три града в страната. В доказалия се през изминалите три сезона формат над 60 отбора от по 5 човека се посвещават на спорт, физически, логически предизвикателства и ориентиране в стремежа си към победа, а тази година и в желанието си да подкрепят благотворителна кауза.

Трейското трасе се разпростира на близо 6 000 дка, за да предизвика отново над 300 ентусиасти в 8 различни направления като ориентация, логика, досетливост, екипна работа и други.

Приключенците се впускат по обширното трасе, като следват улики, разчитат карти, решават загадки и преминават предизвикателства по пътя към скритото съкровище. Някои изпитания са индивидуални, а други колективни, но по време на цялата игра трябва да разчитат на помощта на своите съотборници.

Точните локации в отделните градове се пазят в тайна. Ден преди старта на приключенския маратон ще бъдат разкрити конкретните местоположения на игрите. Организаторите са се погрижили да изберат удобни и достъпни места за участниците в близост до градски транспорт и паркинг за автомобили.

Всички участващи отбори ще имат шанса да се съревновават за титлата Трети национален победител на TRACE, ваучер за безплатно участие в Escape roomнощувка за двама в спа хотел и други награди. Екипът на състезанието подготвя редица изненади за всички ентусиасти, които ще изберат Благотворителен TRACE 2017 г.

 Повече информация може да намерите тук.

 Такса за участие е 40 лева. Печалбата от събитието и всички допълнителни дарени суми ше се инвестират в каузата – закупуване на спортни артикули и логически игри за деца, лишени от родителски грижи.

 Може да се регистрирате за участие на www.trace.amaze.bg.

 За контакт: Бетина Стефанова

 Източник: www.trace.amaze.bg