Кандидатствайте за безплатния курс Marketing Fundamentals на SoftUni, започващ на 25 септември 2017 г.

място на провеждане Място: София или онлайн

период на провеждане  Период на провеждане: 7 месеца от 25 септември 2017 г.

Организатор: SoftUni Digital

Направете първата крачка към света на дигиталния маркетинг като кандидатствате за обучението Marketing Fundamentals. Преподавател на курса ще бъде Георги Малчев – човек, успял да се превърне в ментор и да вдъхнови хиляди хора да изберат дигиталния маркетинг за своя професия или за своя бизнес.

Курсът стартира на 25.09, а занятията ще се провеждат в удобно за работещите време – всеки понеделник и сряда от 19:00 часа. А всички, които нямат възможност да се включат присъствено, могат да изберат онлайн форма и да гледат материалите в удобно за тях време от всяка точка на света.

Защо програмата на SoftUni Digital работи?

1)      Програмата се състои от 7 селектирани курса, даващи необходимите знания и умения, от които се нужда всеки експерт в областта на дигиталния маркетинг или собственик на бизнес – Marketing Fundamentals, Content Marketing, E-Mail Marketing, Facebook Marketing, Google AdWords , SEO (Search Engine Optimization), Ecommerce.

2)      Преподавателите са едни от най-разпознаваемите лица в сектора – предприемачи, бизнес и маркетинг лидери с участие в международни проекти, отличени с десетки награди и номинации – Георги Малчев, Василена Вълчанова, Борил Богоев, Бисер Вълов, Мартин Войнов, Генади Воробьов и Димитър Савов.

3)      Учебният процес се уповава на метода учене чрез правене и работа по реални проекти, които помагат за усвояването на значими за бизнеса умения като създаване на маркетинг план, таргетиране на аудиторията, създаване на успешни Facebook, AdWords и Email кампании, както и развиване на печеливш онлайн бизнес.

В края на програмата, на всички отлично представили се курсисти се предлага кариерно съдействие и препоръки за компании-партньори.

 Повече информация може да намерите тук.

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 17 септември 2017 г.

 Ако имате въпроси, свържете със СофтУни на тел.+ 359 892 241 199 или на мейл digital@softuni.bg

 Източник: СофтУни