Обучение „Creativity Pass“ в Унгария, 7 – 16 април 2018 г.

YOUTHub търси участници за обучение, свързано със социалното предприемачество.

място на провеждане Място: Алшотолд, Унгария

период на провеждане  Период на провеждане: 7 – 16 април 2018 г.

Изпращаща организация: YOUTHub

’Creativity Pass’ е обучение, използващо метода на неформалното образование, което е изключително подходящо за всеки, свързан със социалното предприемачество или има желание да изследва темата през формите на изкуството, театъра и дизайна.

Много пъти, когато осъзнаваме нашите идеи или искаме да превърнем нашите мечти в реалност, срещаме предизвикателства и осъзнаваме, че да направиш първите стъпки е трудно. В рамките на обучението ще бъдете подкрепени да направите тези първи стъпки с увереност и да постигнете резултати, заради своите действия, които поемате.

Освен това, използваните методи ще ви помогнат да се насладите на начина, по който създавате бъдеще за себе си.

 Профил на участниците:

Обучението е подходящо за вас, ако се интересувате от изкуство, дизайн, импровизационен театър и работите с млади хора в качеството си на обучител, младежки лидер, коуч, ментор, доброволец, работещ с или за други хора.

Една от целите на обучението е да ви даде няколко метода за работа, които вие да можете да използвате в своя работен процес след обучението. Така, че при кандидатстване е силно препоръчително да имате ясна цел.

Обучението е подходящо и за млади фрилансъри или стартиращи предприемачи, които търсят нови перспективи пред себе си, за да подобрят бизнеса си.

 Програмата е интензивна и включва занимания от сутрин до вечер!

 Повече информация за обучителите, програмата, методите на обучение, логистика и др. може да намерите в инфо пака.

 Такса за участие: 50 евро за посрещащата организация (на място в Унгария), 30 лв. за изпращащата организация (по банков път).

Този проект се финансира от програма Еразъм+. Разходите за пътни се възстановяват до 275 евро след представяне на пътни документи.

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 10 февруари 2018 г.

 За контакт: office@youthub.bg