Международна студентска седмица в Белград, 15 – 3 юли 2018 г.

През юли тази година ще се проведе културния и образователен фестивал „Международна студентска седмица в Белград“, даващ възможност на студентите да участват в различни работилници на теми, обвързани с проблемите на съвременното общество.

място на провеждане Място: Белград, Сърбия

период на провеждане  Период на провеждане: 15 – 3 юли 2018 г.

Организатор: Svetski Omladinski Talas

Фестивалът предлага възможност младежите да споделят своите идеи и убеждения с връстници от цял свят в обстановка без предразсъдъци, насилие, омразна реч  и ксенофобия. Ще могат също да се свържат с изключителни експерти от различни сфери, след което да използват придобития опит, за да подобрят обкръжението си или да започнат свои собствени проекти.

Изисквания към кандидатите:

  • да са между 18 и 30 години;
  • да са настоящи студенти или скоро дипломирали се.

  Селектираните кандидати ще трябва да платят предварително малка част от таксата за участие, за да си подсигурят място в оргазнизираните работилници. Повече за тях можете да видите тук.

Още информация ще откриете тук.

 Такса за участие: 150 евро, осигуряваща настаняване, 3 хранения дневно, участие във всички работилници, сертификат и тенска. Tранспортни разходи и такива за виза не се поемат.

  Кандидатстването протича в два етапа:

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 28 февруари 2018 г.

   За контакт:

Тел:  +381 63 748 4977 ; +381 64 896 9388
Е-mail:  www.iswib.org ; office@iswib.org

 

 Източник: ISWiB

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в тази възможност. За повече информация се обърнете към посочения организатор.