Ново начало ЗаФондовете.eu с YOUTHub

YOUTHub започна да администрира zafondovete.eu

Към семейството на “YOUTHub” се присъедини нов член. За много от нас, особено в сектора на неправителствените организации, той е стар познайник, който изчезна за около година и беше позабравен. За онези от вас, които не го познават, представяме ви zafondovete.eu.

Порталът е създаден от Фондация „Четиридесет и две“ през 2009 г. с цел да е надежден партньор на НПО сектора при намирането на информация, базисно консултиране в областта на еврофондовете, развитие на уменията за разработване и управление на проекти и дори намиране на възможности за професионална реализация на хора с интереси в тази сфера. През 2018 г., ЗаФондовете се предостави за управление на Сдружение YOUTHub. Фондация 42 влага своето доверие в това, че YOUTHub e най-подходящата организация, която да продължи да администрира информационната дейност на портала и да предлага качествена и навременна информация.

И така стигаме до този момент, в който слагаме едно ново начало за портала. Той ще живее в малко по-различна форма от неговия предшественик. Ще поставим неговия акцент преди всичко върху възможностите за финансиране на проекти, от които биха могли да се възползват различни организации от неправителствения сектор. Освен това ще публикуваме и новини за различни събития, семинари, обучения, конкурси, които биха били интересни и полезни за представителите на сектора. Съвсем скоро ще възобновим и седмичния бюлетин, чрез който ще получавате най-актуалните новини и покани за финансиране на електронната ви поща.

И така, ЗаФондовете, welcome back 🙂