Менторска програма за предприемачи в София

Имаш новостартирал бизнес или добра идея за такъв, но не знаеш какви да са следващите ти стъпки? Къде да намериш партньори и екип? Кой ще финансира начинанието ти? Това са въпросите, на които български предприемачи ще намерят отговор в нова акселераторска програма това лято… и не само!

място на провеждане Място: гр. София

период на провеждане  Период на провеждане: 6 седмици, започващи от 06 август 2018 г.

Организатор: Фондация “Америка за България”

Шестседмичната програма ERA Pre-accelerator ще се проведе в София през август и септември и ще подготви предприемачи да кандидатстват за престижния нюйоркски акселератор. Програмата е безплатна и включва интензивни обучения от специалисти с опит в стартирането и управлението на успешен бизнес.

Програмата ERA Pre-accelerator ще подготви участниците да кандидатстват в един от водещите инкубатори за технологични стартъпи в САЩ – Entrepreneurs Roundtable Accelerator, базиран в Ню Йорк. Одобрените за участие в Entrepreneurs Roundtable Accelerator предприемачи се обучават в продължение на четири месеца в сърцето на Ню Йорк и получават финансиране в размер на 100 000 долара и подкрепата на солидна мрежа от партньори, ментори и потенциални инвеститори.

 Повече информация може да намерите тук.

Такса: безплатно

За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 05 август 2018 г.

 Източник: AMERICA FOR BULGARIA FOUNDATION

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в програмата. За повече информация се обърнете към посочената изпращаща организация.