Обучение “The Great Outdoors” в Dounans Centre, Шотландия, 14 – 21 октомври 2018 г.

Проекта е предназначен за младежки работници и професионалисти, които да научат повече за обучението на открито, различни методологии за предоставяне на приключенски и екологични дейности за млади хора и как дейността може да бъде акредитирана. Обучението ще включва и методи като “train the trainer” за използването на смартфони и медийни техники за улавяне и записване на постиженията, което ще даде възможност на младежките работници да разпространяват широко работата си с младите хора.

място на провеждане Място: Dounans Centre, Шотландия

период на провеждане  Период на провеждане: 14 – 21 октомври 2018 г.

Изпращаща организация: Active Bulgarian Society

Използваните методи ще бъдат срещи, уъркшопове, учебни посещения на съответни сайтове и организации, практически упражнения на закрито и открито, както и методи за включване на младите хора в бъдещо планиране на дейности. Като последствия от този проект се очаква да бъдат създадени други обучения и международни обмени за младежи. Създадените контакти и връзки с организации ще бъдат използвани в бъдещи партньорства. Също така, най-важното е, че ще имате много шансове да се насладите на шотландската култура и да споделите своите културни преживявания с останалите участници.

Профил на участниците:

  • 5 млади хора на възраст над 18 год.
  • с изявен интерес по темата и мотивация за участие.

 Повече информация може да намерите тук.

Такса: 100 евро + (25 евро към изпращащата организация)

Настаняването и храната се осигуряват, а транспортните разходи ще бъдат възстановени в размер до 360 евро. Тази възможност се финансира в рамките на програма Еразъм+.

За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 26 август 2018 г.

  За контакт: ел. адрес – absociety.info@gmail.com

 Източник:

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в обучението. За повече информация се обърнете към посочената изпращаща организация.