Отворен Форум по интереси

“Отворен Форум по интереси” – събитие, което цели да се провежда в дългосрочен план, годишно, откривайки пред хората интересите, талантите и възможностите за развитие.

Какво ще представява инициативата?

Присъединете се към инициативата, която събира учени от разчини научни дисциплини на едно място, където всеки може да демонстрира част от дейностите, които разработва на практика.

Целта е да се запознаят повече хора с развойната дейност, която се извършва от бълграските учени, технологиите, които се използват от тях и не на последно място да се привлече общественото внимание към науката и стратегическото значението, което има тя, в развитието на всяко общество и подрастващото поколение.

Демонстраците, които ще бъдат проведени в различни направления като химия, биология, геология и георграфия, астрономия, роботоика, физика ботаника и спорт, ще дадат възможност на повече хора да видят света през различна гледна точка- през оптиката на микроскопа, телескопа, триизмерните очила и като цяло през погледа на един учен.

От кого ще бъде ръководен форумът?

Екип от доброволци, професионалисти, специалисти, професори, учители и родители, които да акумулират дейността, свързана с родители-ученици-деца по време на събитието. Като преки организатори и координатори-ръководители на цялата активност по време на форума, оставаме на разположението на всеки, който има нужда от нас.

период на провеждане 15 септември 16:00

място на провеждане Национален Дворец на Културата

www.facebook.com/apebulgaria/

Линк към събитието:
https://www.facebook.com/events/264680801011777/

Линк към Eventbrite:
https://www.eventbrite.ca/e/48905688230/

YOUTHub е официалне партньор на APE и подкрепя събитието “Отворен Форум по интереси”.