Бизнес академия 9 Academy, София, ноември 2018 г. – април 2019 г.

В сезон 6 на 9 Academy ще бъдат раздадени 10 стипендии от по 50 % от таксата за участие и 2 стипендии от по 80% от таксата за участие.

място на провеждане Място: София

период на провеждане  Период на провеждане: ноември 2018 – април 2019 г. Планирани са по 2 вечерни обучения на седмица, с начален час 19:00 ч. Участниците ще бъдат ангажирани и в 2 от съботите на всеки месец.

Организатор: Фондация “ДЕВЕТ”

9 Academy е бизнес академия, в която експерти и опитни специалисти от бизнес сектора споделят своите знания, умения и опит с 50 мотивирани и целеустремени участници, чрез интерактивни методи на преподаване и преживявания, които остават за цял живот.

Всеки, преминал през програмата на 9 Academy, натрупва знания и придобива умения в 9 модула, а именно Предприемачество, Маркетинг, Продажби, Финанси и счетоводство, HR, Правни въпроси, НПО, Digital/ IT, PR. А 9-те модула ще бъдат съпътствани от програмата за личностно развитие и допълнителни специални събития.

Какви са целите на 9 Academy?
 • да представи и обясни как функционира една бизнес организация и каква е основната функция на всеки един отдел в нея;
 • да даде базови знания и умения в областите маркетинг, финанси, счетоводство, човешки ресурси, продажби, право, ПР, граждански сектор, дигитални технологии и предприемачество, които да спомогнат за успешна личностна и професионална реализация на участниците;
 • да даде знания и основни умения в различни бизнес направления как се стартира бизнес проект, как се развива и управлява;
 • да създаде общност от професионалисти, които споделят помежду си добри практики, идеи, личен и професионален опит.
Какво да очакваш?
 • да придобиеш и развиеш практически знания и умения в различни бизнес сфери;
 • обучители, които говорят от позицията на хора, които работят това, за което разказват, чрез примери, добри практики, съвети и много интересни истории;
 • специален модул, насочен към личностното ти развитие, целеполагане и развиване на конкретни компетенции;
 • много нови интересни хора, които ще срещнеш и с които ще имаш възможност да работиш, опознаеш и преоткриеш като твои колеги, съекипници и приятели;
 • информация и покани за специални допълнителни събития, предоставени от наши партньори и спонсори;
 • възможност да станеш част от Алумни Клуба на Академията, след успешно завършване на Академията;
 • и още много, много възможности, истории, преживявания и спомени, които ще направят ежедневието ти интересно, динамично и незабравимо :).

 Какво ще се очаква от теб?

 • постоянство и отговорност към поетите ангажименти;
 • лоялност и коректност спрямо останалите участници, обучители и екипа на Академията;
 • проактивност и използване на всяка една възможност, която стои пред теб;
 • работа в екип и забавление.

 Таксата за участие в 9 Аcademy – Сезон 6, ако бъдеш одобрен, е в размер на 450 (четиристотин и петдесет) лв. Тя покрива: материали, които ще ползваме, администрация и организация на специалните събития, които са също част от програмата.

В сезон 6 на 9 Academy ще бъдат раздадени 10 стипендии от по 50 % от таксата за участие и 2 стипендии от по 80% от таксата за участие. Повече за условията и критериите да си сред един от стипендиантите, ще ти дадем по време на интервюто, което е втора стъпка от процеса по подбор в Академията.

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 30 септември 2018 г. Одобрените кандидати на база формуляр, ще бъдат поканени на среща с представители на екипа, който ще избере и 50-те нови участници.

  За контакт: info@9academy.com

 Източник: 9 Академи

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в академията. За повече информация се обърнете към посочения организатор.