Професионален курс за фасилитиране в Швейцария, 7 – 11 ноември 2018 г.

Искате ли да развиете своите професионални и фасилитаторски умения? Сега имате възможност да участвате в международен обучителен курс!

място на провеждане Място: Балмберг, Швейцария

период на провеждане  Период на провеждане: 07 – 11 ноември 2018 г.

Организатор: Асоциация “NOWORNOW”

През последните 3 години NOW разработва нова методология, която да съпътства участниците в индивидуалното им обучение. Фасилитирането съчетава тенденциите в образованието, като формираща оценка и използването на рамки от компетенции със силни лични връзки и хостинг на общността в онлайн пространства, за да се даде възможност за персонализирано и самостоятелно изучаване на компетенциите. Сега те са готови да споделят тази методология с вас!

Учебният подход на Facilitathon се основава предимно на пряка обратна връзка, на участието в сесии на другия и на споделянето на съветите и триковете “зад кулисите”. Това не е само съвкупност от уъркшопи за това как да развиете своята работа. Това е сигурно място за фасилитаторите да опитат, да експериментират и да си дават полезна и лична обратна връзка.

 Повече информация може да намерите тук.

Такса: 360 евро

  • Частична стипендия (за държави с ниски доходи и малки организации): 180 EUR
  • Пълна стипендия (за държави с ниски доходи и организации на масовия пазар, ограничена наличност)

За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 14 септември 2018 г.

 Източник: Асоциация “NOWORNOW”

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в обучителния курс. За повече информация се обърнете към посочената организация.