Росица Деянова: от най-равния град в България aka Пазарджик до YOUTHub

Здравейте,
Казвам се Росица Деянова, пълноправен гражданин (18 години)  и идвам от най-равния град в България, а именно Пазарджик . Ако това е първата ви среща с YOUTHub, ще ви запозная накратко. Нека започнем от това, което са ми дали до сега. Още преди да имах шанса да стана част от екипа, YOUTHub стана част от моята Facebook стена.

Благодарение на всеотдайната им работа тази година се взех участие в програмата Еразъм+, за която не бях чувала до този момент, давайки ми шанса да отида до Франция за 10 дена, да надградя уменията си по английски и да се запозная с много яки хора (част от които и Кристиян, който познавате от сезон 5 на стажантската програма).

А след това се явих на интервю за стаж в академията IT STEP, защото второто най-полезно нещо за развитието след ученето е предаването на научените знания.
Всеки човек стоящ на прага на ново начинание държи в себе си притеснения и очаквания. Очакванията ми са повече от притесненията, затова ще ви споделя само тях: Очаквам да работя с усмихнати и позитивни хора, във вдъхновяваща среда и да ви дадем още повече възможности за нови преживявания. А след като се запознах с екипа, не се и съмнявам, че очакванията ми ще бъдат изпълнени, че дори и надскочени.
Затова YOUTHub е стажът за всеки, който иска да поеме бъдещето си в ръце.