Международни награди за завършили британско висше образование

Наградата е за хора, завършили британско висше образование и постигнали значими постижения, благодарение на придобитите в Обединеното кралство знания.

Организатор: Британски съвет България

Изисквания към кандидатите:

  • завършили висше британско образование
  • в момента живеят извън Обединеното кралство
  • учили са в рамките на последните 15 години (т.е. от 2003 г. година насам) в официално признато  британско висше учебно заведение (160 институции) или такова от списъка с Listed bodies  (650 институции)
  • за бакалавърска или по-висока степен (degree level* or above)
  • или в Обединеното кралство за минимум един семестър ИЛИ да са придобили в своята държава британска диплома (a full UK degree level qualification or higher) от признато британско висше учебно заведение

Категории на наградите:

  • професионални постижения (Professional Achievement) за хора с впечатляващи лидерски качества и успехи в своята професионална област, които са доказали значението и мащаба на своите постижения, както в сферата си на дейност, така и извън нея.
  • предприемачество (Entrepreneurial) за хора, които поставят началото на нови инициативи или допринасят с нови идеи, решения или бизнес възможности с висок потенциал.
  • социална значимост (Social Impact)  за завършилите британско образование, които имат изключителни заслуги за създаването на позитивни социални промени или за подобряване живота на други хора.

Повече информация може да намерите тук.

Финалистите ще имат възможност за повече медийни изяви и да споделят своя успех с международни публики. Глобалните победители ще получат международно признание и ще бъдат поканени в Обединеното кралство на събитие за професионално развитие и създаване на контакти.

 За да кандидатствате, натиснете тук и следвайте описаните инструкции.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 11 ноември 2018 г.

  За контакт: тел. 02/ 942 43 44

 Източник: Британски съвет България

YOUTHub не носи отговорност за победителите на наградите. За повече информация се обърнете към посочения организатор.